Kvinde med kalender

Er din veninde en planlægger, så giv hende en kalender i gave

Der er rigtig mange af os, der kan have svært ved at overskue alle de ting, hverdagen byder på.

For mange af os er det nemlig en tendens, at vi har meget travlt, og det betyder, at vi kan komme til at løbe fra den ene aftale til den næste for blot at opleve, at der alligevel er noget, vi har overset, at der ikke er nok timer i døgnet, fordi vi ikke har fået planlagt ordentligt eller at vi glemmer de aftaler, vi har lavet.

Har din veninde svært ved at besvare overblikket?

Kan du se den person i din veninde? Så ved du alt om, hvor frustrerende det kan være både for hende ikke at kunne følge med og bevare overblikket, men bestemt også for dig og alle andre hun har omkring sig, fordi de skal se til, mens hun stresser rundt, kommer for sent og glemmer ting.

Hvis det er noget, du kender alt for godt, så kan det være, at du skal bruge den fornemmelse til en gave, som du kan give til din veninde. Der er nemlig især én ting, som hun helt sikkert vil sætte pris på.

Giv hende en kalender med uger i gave

Og her er der tale om en kalender med uger. En kalender, der er inddelt i uger, kan synes som en meget basal ting og altså noget, som hun måske selv kunne have anskaffet sig.

Men ikke desto mindre, så kan det være lige præcis den gave, der sørger for, at hun får det overblik og det overskud i sin hverdag, hun har brug for.

Pludselig er det nemlig let at holde styr på alle sine aftaler og alle de ting, der skal huskes, det skrives nemlig bare ned. Derfor er det bare vanen i at skrive det hele ned, der skal huskes.

Sørg for at du får mere tid med hende

Med det sagt kan en kalender med uger være lige præcis det, din veninde har behov for i sin travle hverdag. Og det kan derfor også være den, der sørger for, at du får mere tid sammen med hende – og hvem vil ikke gerne have flere timer, der kan bruges på gode oplevelser og minder?

Skriv derfor de gode stunder i kalenderen, så der bliver husket på dem, og har du behov for tid med din veninde, så book med det samme en dag i hendes kalender, der er tilegnet dig.

Lad hende planlægge sig gennem hverdagen

Med en kalender med uger kan din veninde også tage sit gen til at planlægge et niveau højere.

I stedet for at hun skal gå og huske på alle de forskellige ting, kan hun nemlig bare slå op på en side til en given dag eller uge, og så er det let at se, hvad den kommende tid byder på.

Det gør det lettere at planlægge sin hverdag og også gøre plads til alle de lidt sjovere ting.