Kraftig øjenskygge

Giv din veninde en ny øjenskygge i fødselsdagsgave

De fleste piger begynder at eksperimentere med make-up inden de er voksne, og det er noget de fleste kvinder benytter i større eller mindre grad det meste af deres liv.

Skal du finde en god gave til din venindes fødselsdag, uanset om du er barn eller voksen, så kan gaven f.eks. være en ny øjenskygge.

Giv din bedste veninde en øjenskygge og brug det sammen

Skal du til fødselsdag hos din bedste veninde, så behøver du ikke købe en dyr øjenskygge hvis det er første gang i skal prøve at lægge make-up på jer selv eller hinanden.

Der findes flere varianter der er velegnet til begyndere eller børn der vil prøve kræfter med det tidligt i deres liv. Det kan dog være en god aktivitet blandt veninder eller måske en sød gave til din bedste veninde.

Hvad er den perfekte øjenskygge for din veninde?

Måske ved du allerede hvilket mærke hun foretrækker og ellers kender du hendes stil. Har du selv fået en god øjenskygge som du synes din veninde skal prøve, så kan du give hende en ny øjenskygge i gave.

De fleste finder den perfekte øjenskygge ved at prøve sig frem. Vil du gerne forkæle din veninde med ny make-up i anledningen af hendes fødselsdag, så find en god øjenskygge og giv dem som gave.

Du kan lave gaven personlig ved at pakke den fint ind og vedlægge en sød kort som du har gjort dig ekstra umage med.

Alternative gaver til din veninde som går op i sit udseende

Elsker du og dine veninder at shoppe og går i meget op i jeres udseende, så kan i også tage på fælles shoppetur eller finde et kursus, så i kan blive endnu bedre til at klæde jer på eller lægge make-up.