Veninder der spiser is og hygger sig sammen

Giv en fællesoplevelse som du og veninden kan nyde sammen

En veninde betyder alt. Kærester kommer og går, men veninder de er der altid. Derfor skal du også huske at vise din veninde at du sætter pris på hende. Dette kan du gøre på mange måder. En af disse måder er at give hende en rigtig god gave til f.eks. jul eller fødselsdag.

Det er meget individuelt hvad den perfekte gave er, til netop din veninde, men derfor kan du stadig få ideer og sjove påfund via denne guide, og derved finde frem til den helt perfekte gave.

En fællesoplevelse

En rigtig god gave kan være noget i skal opleve sammen. Noget der kan give jer minder for livet. Der findes flere forskellige firmaer der tilbyder oplevelsesgaver, og en af disse kan du sagtens benytte dig af. Du kan også vælge selv at finde en oplevelse som du ved i vil nyde sammen.

Det kan være en tur på jeres favorit cafe eller jeres yndlingsrestaurant. Det kan være at du pakker en picnic kurv med god mad og en flaske bobler, og i sammen sejler en tur på en sø.

Det kan være en tur i en forlystelsespark, en weekendrejse, en tur i teatret. Ja det kan faktisk være alt. Det er kun fantasien der sætter grænser. En ting er sikkert, en oplevelsesgave vil altid falde i god jord.

Gaveguide til veninden

Det kan også være du skal give din veninde en mere materiel gave. Her gælder det om at finde på noget som din veninde har brug for, og noget hun vil blive rigtig glad for. Dette kan være alt fra tøj, sko, tasker og make-up. Det kunne også være en dejlig parfume.

Får at finde en duft du ved hun vil sætte pris på, kan du snige dig ind på hendes badeværelse og se hvilke parfumer hun allerede har, og på den måde finde ud af om hun er mest til søde dufte, citrus dufte, frugtige dufte eller kraftige dufte. 

Den personlige gave

Du kan også vælge at lave en gave selv. Dette vil gøre en hver veninde super glad. Både fordi en gave kan ikke blive mere personlig end når du laver den selv. Samtidig viser det også virkelig at du sætter pris på hendes venskab, fordi du har brugt tid på at lave en gave.

Du kan eksempelvis købe en stor billedramme og få fremkaldt en masse billeder af jeres liv sammen og sætte dem i rammen.

Du kan også få lavet et unikt smykke, og give hende det ene og beholde det andet selv. Du kan også få lavet en fotobog hvor du finder de bedste billeder af jer, og skriver sjove tekster.

Sammen kan i sikkert bruge mange timer på at bladre igennem bogen og mindes jeres liv sammen.
Klik her og få mere inspiration til gaver.

Find flere ideer til den gode gave til veninden her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 1