Smilende mor og baby

3 gaveideer til veninden der venter et barn

Har du en veninde, der er gravid, og skal du finde en gave til hende til babyfesten? Det kan være svært især, hvis du ikke selv har prøvet at være gravid. Så ved du måske ikke lige, hvad hun ville kunne lide. Og det kan også være svært, hvis du ikke ved om barnet er en dreng eller pige.

Praktisk og smart – en barnevogn

Om det bliver en pige eller dreng, så er der brug for en barnevogn. Det er måske en af de dyrere gaver, men du kan også bruge denne ide som inspiration. En barnevogn er praktisk, og dermed er det en rigtig god gave til, hvilken som helst mor. Det er noget, der helt sikkert vil være brug for, og derfor er det uden tvivl en gave som du godt kan give.

Der er selvfølgelig også andre praktiske ting som du kan give, hvis en barnevogn virker lidt for ambitiøst eller hvis nu moderen allerede har fået anskaffet sig sådan en. Et babybad, bamser eller noget lignende er altid et hit, da praktiske ting helt kart hjælper moderen lidt på vej.

Tøj og sko til den lille

Hvis du kender kønnet, så kan du sagtens købe noget fint tøj til den lille. De små vokser hurtigt, så i princippet betyder udseendet af tøjet ikke helt vildt meget, og derfor kan du egentlig bare vælge noget tøj, du synes ser sødt ud. De små sviner jo meget, så jo mere tøj jo bedre. Find sødt babytøj hos luxkidz.dk.

Sko derimod, kan godt købes selvom du ikke kender kønnet. Mange sko er rimelig neutrale, jo mindre du måske lige vælger de lyserøde sko. Men farver som sort, grå, hvid, grøn og gul kan jo bruges til begge køn, og de har jo også brug for nogle små søde babysko, så det kan du også vælge.

Forkælelse til moderen eller forældrene

Mange af os ved godt, at det ikke altid er helt nemt at få et barn, og både mor og far kan nemt blive stresset. Så hvis du vil gøre livet lidt nemmere for dem, så kan du give mor eller forældre en rigtig forkælelsesgave.

Det kunne være nogle lækre bade produkter, en biograftur, en weekend, hvor du passer babyen eller noget helt andet. Så kan du være sikker på, de blive glade og lettet over, at de stadig kan få lidt fred og ro.

Find flere gode ideer til en god venindegave lige her.