Balloner på gave

Lad balloner være en del af indpakningen til venindegaven

Din veninde fortjener det bedste, når du skal give hende en gave. Det gælder både indholdet af gaven og indpakningen. En flot indpakket gave viser, at du gerne vil glæde hende, men regn også med, at forventningen til indholdet sættes i vejret.

Læs mere herunder, hvordan du overrasker din veninde med den bedste venindegave og den flotteste indpakning, hun nogensinde har set.

Som du nok allerede har gættet, handler det om at bruge balloner til din indpakning. Det kan du gøre på flere måder afhængig af gavens indhold og størrelse.

  • Heliumballoner, der er bundet fast til den store gave
  • Den lille gave, der svæver under en heliumballon
  • En lille gave, der er inden i en ballon pustet op med luft

Inden du går i gang, skal du selvfølgelig være sikker på, at din veninde ikke lider af globofobi – angst for balloner. Men det ved du sikkert godt, hvis det er en rigtig god veninde.

Bind heliumballoner fast til gaven

Giver du din veninde køkkenudstyr, en ny taske eller måske en bog, så vejer gaven en del. Men derfor kan du godt pynte den med balloner. Fyld nogle flotte balloner med helium, og bind dem fast til båndet omkring pakken.

Vælg nogle flotte – evt. metalliske – farver, som du ved hun kan lide, eller vælg nogle med konfetti i. Så bliver det ikke meget festligere.

Lad gaven svæve

Vejer gaven du giver ikke så meget, så kan du sætte den fast i en ballon fyldt med helium. Så vil gaven svæve i en perfekt højde. Hvis gaven har lidt vægt, vil den nemlig fungere som ballonvægt, så ballonen ikke stiger helt til vejrs.

Evt. kan du binde lidt pynt på gaven – perler, pailletter eller lignende – hvis den skal have lidt ekstra vægt.

Kom den lille gave ind i ballonen

Den helt lille gave, kan du komme ind i en stor ballon, inden du puster den op. Det kan f.eks. være et eller flere yndige sølvbelagte smykker. Et armbånd, et par øreringe eller en halskæde, der vil minde hende om dig, hver gang hun bruger smykket.

Sæt gerne flere balloner sammen til en buket. Udstyr din veninde med en nål, og så må hun i gang med at baldre balloner og finde sin gave.

Her skal du selvfølgelig være sikker på, at din veninde ikke har et problem med at sprænge balloner. Men det kender du hende sikkert også godt nok til at vide.

Find flere gode venindegaver her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

71 − 65 =