Kvinde med designertaske

4 gode og dyre gaver I kan give jeres veninde i fællesskab

Har din bedste veninde snart fødselsdag, så skal du på jagt efter den bedste og flotteste gave til hende. Hun har sikker mange gode ønsker, og du vil selvfølgelig give hende en gave, der er crème de la crème.

Men gaver i særklasse med flot design og af høj kvalitet er dyre. Men heldigvis har du og din veninde jo mange andre fælles veninder – inviter dem med på gavejagt.

Din veninde vil med garanti hellere have en flot og dyr gave fra jer alle sammen i stedet for en lille, billig dims fra hver af jer. Så slå jer sammen, og køb en dyr gave, som du ved, hun vil blive glad for, og som vil blive brugt igen og igen i stedet for at ende sit liv på bunden af en skuffe. Herunder får du fire forslag til flotte og dyre gaver, I kan give jeres veninde.

Tasker – et must have

Du kan ikke få for mange tasker – og det kan din veninde heller ikke. Men det skal ikke være en hvilken som helst taske. Køb hende en flot, trendy Marc Jacobs taske af høj kvalitet.

Vælg en taske, der passer til hendes stil og matcher hendes farvevalg. Så er du sikker på, at tasken vil blive hendes yndlings-accessorie.

Sko kan du ikke få for mange af

På lige linje med tasker – eller måske næste over – kommer sko, som en af de accessories kvinder bare ikke kan få nok af.

Køb jeres veninde et par flotte sko – med høje hæle, flade såler, robuste blokhæle, plateausåler eller hvad hun nu ynder at gå i – i en farve, du ved hun vil elske.

Tidløst smykkesæt

’Diamonds are a girl’s best friend’ sang Marilyn Monroe, men mindre kan gøre det. I øvrigt vil din veninde nok hellere have diamanter af sin kæreste.

Køb hende et smukt sæt med halskæde, øreringe, armbånd og fingerring – f.eks. Georg Jensens marguerit-smykker, hvis hun er vild med den stil.

Moderigtigt designertøj

I kan også give hende noget lækkert og smart designertøj. Skal det være en rigtig venindegave, tager I hende med i jeres favorittøjbutik og lader hende prøve bukser, bluser, jakker osv. og lader hende selv vælge, hvilket tøj, der skal med hjem – inden for gavebudgettets rammer, naturligvis.

Nu er du klædt på til at klæde din veninde på med en rigtig flot og dyr gave fra dig og veninderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + = 16