Kvinde der tager en selfie foran spejlet mens hun prøver tøj

Ideer til personlige og anderledes venindegaver

Du har sikkert prøvet det mange gange. Du er inviteret til fødselsdag hos en kær veninde, og vil rigtig gerne give hende en helt særlig gave, som hun vil mindes og have glæde af hver dag. Ofte oplever man, at det kan være svært at finde den rigtige gave, for enten har veninden alt i forvejen, ellers også bliver gaven hurtigt for dyr.

Selvom kærligheden er stor til din veninde, kan gaven sagtens være i den billige prisklasse. I denne artikel har vi fundet nogle helt unikke og særlige gaveideer til en veninde, som står dig meget nær. Ofte vil man opleve, at det er tanken der tæller, men finder du netop den helt unikke, gave din veninde kan se eller bruge hverdag, giver man samtidig et minde, som vil være skønt.

Gaver til den modebevidste veninde

Et af de store hit, når man skal finde en venindegave, som også prismæssigt er i den billige ende af skalaen, vil være et gavekort til et modeblad. Går din veninde op i mode, er det altid en super god ide. Herved kan hun hver måned modtage nutiden hotteste mode, indenfor skønhed og mode, og holde sig opdateret. Suppler evt. gavekortet med en lækker neglelak, eller parfume alt efter prisniveauet. Dette er en perfekt gave til hende som er modeinteresseret, og giver du et abonnement, kan gave give glæde flere måneder frem.

Tøjmoden skifter hele tiden og de fleste piger vil gerne følge de nye trends, og være med på moden hele tiden. Går du i tanker om en tøj gave er det altid nemmeste at finde en smart bluse eller kjole, da jeans kan være svære at købe uden at prøve dem først.

Når man gerne vil give tøj i gave, kan det være svært med str. Men ofte kan en oversize tunika eller bluse passe de fleste og herved undgår man gaven skal byttes. Nogle går uden om tøjgaver, da tøj ofte handler om stil og prisklasse, men ofte er det netop den gave der er allermest personlig, da du viser, du har tænkt og overvejet og nøje udvalgt gaven. Er din veninde plus size i str. Så fortvivl ikke, hos www.mapeo.dk finder du flot moderigtigt tøj, som helt sikkert vil falde i din venindes smag.

Gave med personlighed

Når man leder efter en gave til veninden, vil de fleste gerne give noget man kan glædes ved hver dag. Ønsker man ikke at give tøj i gave kan man finde et smykke som ofte er en meget personlig og dejlig gave, som de fleste piger vil sætte stor pris.

En anden personlig gave kunne være et wellness-ophold eller en anden gave, hvor man sammen kan få en god oplevelses sammen. Når man giver oplevelsesgaver, vil det altid være en meget personlig gave, som sjældent bytes.

En af de helt nye lækre gaver man kan give sin veninde, er en kursus i kaffe. På et kaffekursus kan kaffeelskeren få en helt særlig oplevelse. Kaffe er nemlig ikke kun kaffe men en hel verden for sig selv.  Er din veninde kaffeelsker, kan hun på et kursus lære at lave kaffe i alle afskygninger, og herved få inspirationer til sin hverdag.

Har du en veninde der sætter pris på at være aktiv i sin hverdag kan du give en oplevelsesgave, hvor hun får brugt sin krop på en helt ny måde. Giv for eksempel en klatreoplevelse, hvor hun skal rappelle ned eller en gave hvor hun skal teste egne evner på en klatrevæg. Ligegyldigt hvad du vælger, vil den aktive pige kunne finde udfordringer og nye muligheder for at udfordre sig selv også. Giv en oplevelse for 2 og tag selv med også, og lav det til en veninde dag sammen.

Er du mere på udkig efter en klassisk gave kan en vinaften eller ølsmagning også være en skøn gave, til personen der elsker øl og vin. Når man tager en vin eller ølsmagningskursus får man ofte helt ny viden og disse områder, og dette er med til at åbne op for nye valg, næste gang der skal vin eller øl på bordet.

Generelt er det vigtigt, at gaven du giver, kommer fra hjertet, og er så personligt som muligt, da dette viser du har gjort dig overvejelser over, hvad du vil give hende. En gave af personlig karakter, der er i den billige prisklasse er ofte mere værd for din veninde, da det viser du har tænkt på hende i valget.

Find mange flere ideer til den perfekte venindegave her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

57 + = 60