2 veninder der udveksler julegaver

Julegave til veninde

Skal du finde julegave til veninden? Så glem alt om at lede i timevis uden at støde på den rigtige julegave til hende. Her på siden finder du en mængde inspiration til sjove og brugbare gaver til din veninde, som hun med garanti vil blive glad for. Scroll gennem siden, og find masser af bud på julegaver til veninden!

Det er hyggeligt at være på julegaver med veninden. Men selvom I gerne vil give hinanden julegaver, så er det jo ikke sikkert, at din veninde disker op med en ønskeseddel fyldt med gode ønsker. Eller måske vil du bare gerne overraske hende med en julegave, som hun ikke forventer? Uanset hvorfor du er på udkig efter en gave, så finder du masser af konkrete bud på julegaven til din veninde her.

Te fra Pukka

Den bedste julegave til veninden, der elsker te er luksus-te. Det lækre kvalitets-te fra Pukka fås i mange varianter.

Vælg mellem grøn te, sort te, aften-te og morgen-te. Der findes også te til specielle formål, f.eks. til gravide eller ammende.

Sammensæt en lille kurv med forskellig slag te, som du synes passer til din veninde. Find Pukka te her.

Venindesmykke – et minde fra barndommen

Har I været veninder i mange år? Så har I måske engang delt et venindesmykke. Oprindeligt var det et hjerte, som kunne deles i to. Så kunne to veninder bære hver sin halvdel.

Den søde tradition er for de fleste blevet i barndommen, men hvorfor ikke genoplive den? Overrask din veninde med en sjov og anderledes julegave. Du kan dog også vælge et helt almindeligt smykke – det kan man aldrig få for mange af.

Find inspiration her.

Gavekort til ansigtsbehandling

Ægte wellness – hvor tit får din veninde prioriteret det? Giv din veninde muligheden for virkelig at trække stikket og bare koble helt af, mens hendes hud bliver passet og plejet. Det er en julegave til veninden som uden tvivl vil blive værdsat. Find gavekort til ansigtsbehandling her.

Elektrisk varmetæppe

En perfekt julegave til veninden i denne kolde tid er noget at varme sig på. Julen er skøn, men det er også en tid, hvor mange fryser.

Med et elektrisk varmetæppe behøver din veninde ikke længere bekymre sig om minusgraderne udenfor. Nu kan hun nemlig putte sig under sit dejlige varme tæppe med en god bog eller et dameblad. En julegave som vil glæde enhver frossenpinds hjerte! Find tæppet her.

Mascara, der kan fjernes med varmt vand

Langt de fleste kvinder har skabet fyldt med et udvalg af make-up og naturligvis en make-up fjerner. Men ifølge tidens trend skal vi alle til at skære ned på vores forbrug generelt.

Hvis din veninde interesserer sig for dette, så vil en mascara, der kan fjernes med vand være en rigtig god julegave til hende.

Find inspiration her.

En tur i havkajak ved Møns Klint

En julegave til veninden der elsker adrenalin og smukke naturoplevelser. Oplev det unikke landskab ved Møns Klint fra dets mest imponerende vinkel – nemlig fra den spejlblanke havoverflade.

Inden du kaster dig ud i at købe gavekortet er det nok en god idé at være sikker på, at din veninde ikke lider af søsyge, eller afskyr alt hvad der har med havkajakker at gøre. Find gavekort til oplevelsen her.

Towel Twister

Nu er det slut med den kiksede turban efter badet, der alligevel altid falder ud. Som julegave til veninden kan du købe et såkaldt Towel Twister. Det er et lille håndklæde, der er specielt designet til at holde på det våde hår efter badet.

Denne julegave til veninden er også perfekt, hvis I ikke giver hinanden meget dyre gaver. Find et Towel Twister her.

En to-go termokrus

I et to-go krus kan din veninde altid have frisklavet kaffe med sig, når hun er på farten. I et termokrus holder drikken sig varm i flere timer. Hvis hun ikke er til kaffe, så kan kruset også bruges til te eller andre varme drikke. Find flot termokrus her.

Parfume i gaveæske

Næsten alle bliver glade for en behagelig og mild duft. Vælg en flot parfume i gaveæske som julegave til veninden, og se hvor glad hun bliver, når hun åbner den. En dejlig gave, der både er flot inden i og udenpå – med en gaveæske slipper du nemlig for at gøre så meget ud af indpakningen, da den i forvejen er flot. Find gaveæsker her.

Læbepomade

Her er endnu et forslag til julegave til veninde, der ikke behøver at koste en formue, men alligevel er en god gave.

En læbepomade har næsten alle brug for i den kolde tid, hvor alle vores læber hurtigt udtørrer på grund af frostvejr og tørt indeklima. Denne gave går du ikke galt i byen med. Find en god læbepomade her.

Og husk det nu: Din julegave til veninden er købt med kærlighed, og hun derfor vil sætte pris på den, alene fordi den kommer fra en god veninde.

Har du brug for yderligere inspiration?

Har du brug for flere ideer til julegaven til din veninde, så kan du finde flere gode tips til venindegaven her eller besøge denne guide med julegaveideer til både børn og voksne.

Du kan også gå på gavejagt i denne guide med gaveideer til hende.

Glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 5 =