Skønhedsprodukter

Sådan forkæler du veninden, der er vild med mode og skønhed

Har du en veninde, der er vild med mode og skønhed, og som fortjener en smule forkælelse? Så er du kommet til det rette sted! For hvad end du leder efter inspiration til en hyggelig spa-dag for dig og din veninde eller er på udkig efter den perfekte fødselsdagsgave til hende, der er vild med mode, finder du inspiration til forkælelsesgaven lidt længere nede på siden!

Det kan være svært at se skoven for bare træer, når du vil forkæle din veninde, der er vild med skønhed og mode. For hvor skal du begynde? Med en god kop kaffe derhjemme og en shoppetur senere på eftermiddagen? Eller er hun i virkeligheden mere til DIY-hårmasker og film på sofaen, mens I ordner negle? Mulighederne er mange, men læser du med her, vil du med garanti finde den perfekte gave til din veninde!

Modetøj er en klassisk veninder

Du ved, hvordan hun lyser op ved synet af nye forårskollektioner, varme sweatre og accessoires, der sætter prikken over i’et på ethvert outfit.

Er det ved at være jul eller din modebevidste venindes fødselsdag, er det derfor oplagt, at du går på jagt efter noget lækkert modetøj til hende.    

Giv hende den taske eller bluse, hun altid har ønsket sig – eventuelt sammen med flere af jeres andre veninder, eller gå på opdagelse på Chopin, hvor du finder modetøj til piger og kvinder i alle aldre.

Tøseweekend med hygge og spa

Er du og din gode veninde helt vilde med mode og skønhed? Så er det formentlig ikke første gang, at du skruer op for hyggen og de lækre skønhedsprojekter med en invitation til tøseaften eller -weekend.

Lad de gode idéer få frit løb og smid kæresten ud af lejligheden. Sørg for, at der er rigeligt med sæbe og duftlys til de varme karbade og lange samtaler, mens I slapper af med hjemmelavede hår- og ansigtsmasker.

Har du og din veninde langt hår, kan I for eksempel lave jer en avocado-maske, som giver fugt i længden. Eller hvad med at give jeres hud lidt ekstra glød med en maske bestående af havregryn, honning og healende krydderier?

Læs med her, og find inspiration til, hvordan du og din veninde kan forbedre jeres livsstil, smagfulde outfit og meget mere!

Inviter din veninde på vaskeægte spaophold

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at du gerne vil forkæle din modebevidste veninde ud over det sædvanlige, når det først er hendes fødsels- eller bryllupsdag.

Har du lidt ekstra penge på kontoen og lyst til forkælelse og gode stunder med din veninde, er det derfor oplagt at invitere hende på en weekend med spa, wellness og god mad.

Gå nogle gode lange ture, hvor I snakker om alt eller intet, bliv forkælet med massager og varme bade, og nyd de lækre middage til sent ud på aftenen.

Vil du gøre noget ekstra stort ud af invitationen, kunne du blandt andet invitere hende på ophold i Flensborg eller Malmø, hvor der også er rig mulighed for en shoppetur eller to!

Find flere gode gaver til veninden her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

22 − = 17